Get Up to 40% OFF New-Season StylesMenWomen * Limited time only.

IDEJE ZA VRTNO JEZERCE

IDEJE ZA VRTNO JEZERCE

Vrtno jezerce

Ništa ne osvježava izgled dvorišta kao vodeni element. Vrtno jezerce poziva na opuštanje u vašem vrtu i dodaje potpuno nov i raznolik biljni sustav vašoj oazi. Jezerca daju iluziju dubine malim i uskim vrtovima, a ono što je posebno važno, djeluju dobro na pčele i ptice. Danas su takve oaze sve više cijenjene.

Postoji velika raznolikost stilova ribnjaka, veličina i oblika koje možete odabrati. I nije teško pronaći onaj koji se uklapa u vaš proračun, bez obzira imate li profesionalnog vrtnog arhitekta za taj posao, ili izradu vrtnog jezera pretvorite u vikend projekt. Bitno je da imate adekvatnu opremu. Ribnjaci se često previde u planiranju krajobraznog dizajna kao nepotrebne osobine koja samo dodatno stvara dodatni rad i trud. No, zapravo, ribnjaci zahtijevaju vrlo malo održavanja nakon njihove početne instalacije, pogotovo ako sadite određene vrste biljaka koje pomažu prirodno filtrirati vodu i ribe koje pomažu u održavanju vode čiste od algi.

 

Sve je dozvoljeno

Postoji mnogo ideja kojima se možete voditi kada pokušavate planirati svoj idealni vrtni ribnjak i lako je preplaviti se svim nevjerojatnim načinima na koje možete istaknuti svoje omiljene vrtne površine. Najprije razmotrite gdje biste mogli postaviti ribnjak i stvorite popis ideja koje bi vam trebale raditi pomoću kompilacije koju smo vam pripremili…

 

Izvor: Pinterest

Share this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *